Voor en na het wrappen van uw keuken

Heeft u een huurwoning en wilt u uw keuken een make-over geven? Of is uw keuken aan een upgrade toe maar heeft u geen geld en tijd om een nieuwe keuken te laten plaatsen? Geen zorgen, bij Drent Keukenwrap geven wij uw keuken in een mum van tijd een geheel nieuwe look tegen een fractie van de prijs van een nieuwe keuken! Of u nu voor modern zwart, een trendy kleurtje of niet van echt te onderscheiden houtfolie gaat: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u uw keuken wrappen? Laat u inspireren!

Helaas denken mensen nog vaak dat het wrappen van een keuken er amateuristisch en goedkoop uitziet maar niets is minder waar! Bij Drent Keukenwrap werken wij enkel met de meest hoogwaardige wrapfolie en de beste vaklui die precies weten hoe ze de folie aan moeten brengen voor een perfect en duurzaam eindresultaat! Benieuwd hoe dat er uitziet? Bekijk dan hier de voor en na foto’s van keukens die door ons gewrapt zijn en laat u inspireren!

Before-photo After-photo

Ons assortiment folie voor het wrappen van uw keuken

In het assortiment van Drent Keukenwrap vindt u meer dan 300 verschillende soorten wrapfolie. Van landelijk tot strak en modern, van een trendy kleur tot klassiek wit; wat uw interieurstijl en smaak ook is, wij helpen u om de keuken van uw dromen te realiseren! Na het wrappen kan uw keuken weer jaren mee maar uiteraard is het ook mogelijk om de wrap op elk gewenst moment weer te verwijderen. Zo kunt u uw keuken altijd aanpassen aan uw levensfase of nieuwe interieurtrends.

Binnen 2 dagen klaar

Toen we zeiden dat een keuken wrappen snel is, overdreven we niet: afhankelijk van het te wrappen oppervlakte, is uw “nieuwe” keuken al binnen 1 of 2 dagen klaar! Onze vaklui streven er altijd naar om een perfect en duurzaam eindresultaat af te leveren. Mochten er zich daarna toch onverhoeds problemen voordoen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken: bij Drent Keukenwrap krijgt u na het wrappen van uw keuken namelijk altijd 6 jaar garantie.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze wrap specialisten

Bent u geïnspireerd geraakt door onze projecten en kunt u niet wachten om uw keuken ook snél en voordelig een geheel nieuwe uitstraling te geven? Maak dan nu een afspraak met één van onze specialisten! Onze wrap experts komen gratis bij u langs om u te voorzien van eerlijk en deskundig (stylings)advies en de mogelijkheden met u te bespreken. Vervolgens stellen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Contact

Heeft u vragen over keuken wrappen, onze projecten of maakt u liever telefonisch een afspraak met één van onze adviseurs? Dan kunt u ons bereiken op 06 21677227. Een mailtje sturen naar info@drentkeukenwrap.nl kan ook.